GDPR2018-09-13T10:07:12+00:00

Integritetspolicy

Bjurbäcks Bygg följer kraven i dataskyddsförordningen även kallad GDPR (General Data Protection Regulation). Den nya dataskyddsförordningen gäller från 25 maj 2018 och innebär bl. a. att du får bättre kontroll över vilka personuppgifter som företag och organisationer har om dig. Vi behandlar alla våra kunder, samarbetspartners, leverantörer, och medarbetares personuppgifter enligt dataskyddsförordningen och med största respekt för den personliga integriteten.

Bjurbäcks Bygg säljer aldrig personuppgifter vidare till tredje part. Vi överlåter eller behandlar aldrig uppgifter till annan obehörig part.
Personuppgifter som behandlas hos tredjepart är av sådan art för att kunna fullfölja en avtalad tjänst eller produkt. Dessa uppgifter kan omfatta namn, adress, telefonnummer, e-post och personnummer. Inga överföringar av personuppgifter görs till ett så kallat tredje land (länder som befinner sig utanför EU/ESS) Personuppgifter som behandlas för en kunds räkning är begränsade till vad önskad produkt eller tjänst kräver för att kunna förmedlas. Dina uppgifter kan användas för följande ändamål: Bygg och plåt relaterade tjänster och produkter, kundundersökningar, kundrelationsmeddelanden samt erbjudanden om tjänster och produkter som vi tror att du kan vara intresserad av. Eller att annan svensk lagstiftning ställer krav på att viss information lagras, t. ex bokföringslagen. Överlåtelse av information eller insyn till tredjepart som t. ex. myndigheter.

Vi ställer samma höga krav på våra leverantörer och personuppgiftsbiträden som vi själva efterlever gällande behandling av personuppgifter och att dom uppföljer kraven i dataskyddsförordningen.
All information som behandlas eller lagras hos Bjurbäcks Bygg skyddas enligt dom krav som ställs gällande IT-säkerhet, informationssäkerhet och skalskydd.
Som individ har du rätt att begära utdrag på vilka personuppgifter som lagras, ändamålet och laglig grund för behandlingen samt mottagare av personuppgifterna.

För mer information angående Dataskyddsförordningen (GDPR) »

För mer information angående hur Bjurbäcks Bygg arbetar och behandlar personuppgifter. Välkommen att kontakta oss via telefon eller e-post. Kontaktinformation hittar du här »

Information om Cookies

En cookie, kaka, är en textbaserad datafil som en webbplats kan begära att få spara i webbplatsbesökarens dator. Cookies används ofta för att ge besökaren tillgång till olika funktioner eller tjänster på webbplatsen. Informationen i datafilen gör det möjligt att tillgodose besökarens val på webbplatsen. Det finns två olika typer av cookies: cookies och session cookies.

Cookies används till exempel för att tala om för besökaren vad som hänt på webbplatsen sedan den besöktes sist. Den här typen av cookies kan också användas för att föra statistik, spara användarnamn och lösenord till inloggning av tjänster. Lagringstiden för dessa cookies bestäms av webbplatsen.

Session cookies kan användas under den tid besökaren är aktiv på webbplatsen. Dessa cookies sparas bara temporärt i besökarens dators arbetsminne och tas automatiskt bort när besökaren stänger sin webbläsare. Ett vanligt användningsområde för den här typen av cookies är att hålla reda på temporära inställningar som språk, CSS, användarnamn/lösenord eller liknande. De kan också underlätta viss typ av navigering på webbplatsen.

Bjurbäcks Bygg använder session cookies och cookies från tredje part som exempelvis Youtubefilmer och statistik från Google Analytics.

Vanliga missuppfattningar när det gäller cookies är att det är en sorts virus, att hemsidor med hjälp av cookies kan ta reda på personlig information från en dator eller att cookies är till för att kunna sända skräppost. Ingenting av detta är sant, cookies är bara data.

Med vänlig hälsning – Bjurbäcks Bygg