Markus – vår nye arbetsledare!

Vi välkomnar Markus Hertzberg som kommer att vara arbetsledare och handlägga försäkringsskador.

Hallå där, Markus!

markus-hertzberg-bjurbacks-byggVälkommen till oss på Bjurbäcks Bygg och låt oss presentera lite information om dig.

Ålder: 35 år

Familj: Sambo, 2 barn och 2 pudlar (min sambo är hunduppfödare).

Bor: Yttertavle som jag också kommer ifrån.

Fritidsintressen: Jag tränar mycket. Har byggt ett eget gym hemma för crossfitting och tränar 4-5 gånger i veckan. Tidigare så tävlade jag under 10 år i snowboard.

Snowboard?

Ja, jag tävlade i Sverige och målet var inställt på Europa. Det gick riktigt bra men ju bättre man blir desto högre blir hoppen och efter en krasch i Italien så var den drömmen slut. Nu är snowboarden lagd på hyllan men tränar, det gör jag fortfarande.

Vad gjorde du innan du kom till oss?

Jag hade eget företag som plattsättare men tycker det är roligare att jobba ihop i team än att vara ensam så organisationen här hos Bjurbäcks passar mig perfekt.

Vilka är dina arbetsuppgifter?

Jag kommer att koordinera och arbetsleda försäkringsärenden. Det är ärenden som vi blir tilldelade av försäkringsbolagen. Till exempelvis så kan en vattenskada uppstå hos slutkund. Kunden anmäler till försäkringsbolaget som i sin tur anlitar oss för att renovera och återställa till nytt skick. Det krävs en stor organisation för att möta försäkringsbolagens krav och vi ser det som en certifiering att få vara deras leverantör. Roligt och utmanande!

2016-11-01T21:24:38+00:00