kommersiella-fastigheter-bjurbacks-bygg

Kommersiella fastigheter

Industrifastigheter

Industrifastigheter är komplexa anläggningar där ett nära samarbete mellan beställare och byggföretag är ett måste. Allt ska fungera; logistiken, processerna, utrustningen, styrningen och byggnaderna.

Under många år har vi varit anlitade i om- och nybyggnader av industrifastigheter. I flertalet fall ansvarar vi för totalentreprenaden eftersom vi har kunskap, erfarenhet och samarbetspartners som säkrar leveransen.

Kontorslokaler:

Förutom att kontorslokaler är för kommersiellt bruk så är också den plats där företagen och de anställa kommer att vistas en stor del av tiden. Därför är det viktigt att lokalen har de utrymmen som bolaget behöver från arbetsyta, rekreationsutrymmen till konferensrum.

Kalkyl, budget och tidsåtgång är viktiga faktorer som vi alltid kommunicerar med våra kunder. Oavsett om det gäller nybyggnad, om- eller tillbyggnad av kontorslokaler så är vårt mål att skapa en arbetsplats där man vill vara och leva under en längre period varje dag.

Få en kostnadsfri offert!

Välkommen att kontakta oss. Vi lämnar gärna offert och hoppas att vi får hjälpa dig uppfylla dina byggdrömmar. Du kan också fylla i nedanstående formulär och vi återkopplar till dig inom två arbetsdagar.

Ditt namn (obligatorisk):

Telefon (obligatorisk):

Din E-post (obligatorisk):

Beskriv din förfrågan eller ditt ärende:

byggtankar-bjurbacks-bygg

Välkommen att kontakta oss
för ett kostnadsförslag!

Tänk på att lämna en så detaljerad beskrivning som möjligt, exempelvis:

- Plan & fasadritning (gärna måttsatta)
- Enklare rums/byggbeskrivning
- Ta gärna kort på berört projekt

andreas-daniel-bjurbacks-bygg

Radiojingel - Bjurbäcks Bygg