Om oss

Historien bakom MVB Umeå

Ulf Bjurbäck startade sin byggverksamhet som enskilda firma under våren 1996 och det var startskottet till det som skulle komma att bli Bjurbäcks Bygg. Efter att ha arbetat själv med köksmontering, husbyggnationer och renoveringar under några år blev det år 2000 dags att dubbla arbetsstyrkan till två personer. Året efter tog man över Mats Bygg & Plåt och dess 12 anställda och då växte firman fram till att bli Bjurbäcks Bygg & Plåt. Sedan dess har företaget drivits under det namnet och med åren har företaget vuxit än mer i antal anställda och kommit att bli ett välkänt och etablerat byggföretag i Umeå. 2023 skedde nästa stora förändring för företaget och Bjurbäcks Bygg med deras över 20 anställda blev då en del av koncernen MVB.

Om företaget

Inom företaget har man alltid jobbat enligt ledorden kundnöjdhet och kvalitet. För att säkerställa att man upprätthåller både kundnöjdhet och kvalitet arbetar MVB Umeå efter några givna förutsättningar för varje uppdrag vi tar oss an:

  • Som underlag till uppdraget skall tydliga och konkreta handlingar presenteras
  • Personalen får tydliga och konkreta anvisningar gällande uppdraget, kombinerat med kontinuerlig fortbildning i yrket
  • Samtliga uppdrag skall utföras och avslutas på sådant sätt att slutresultatet fullt ut motsvarar kundens beställning

Vårt mål är att varje kund som anlitar MVB Umeå som byggföretag utan tvekan ska vilja rekommendera oss till vänner och bekanta. Det är så vi fortsätter att växa!

Det här gör vi som byggföretag

MVB Umeå utför alla typer av byggarbeten för företag, föreningar, kommuner och privatpersoner. Vi tar oss an industrihus, lagerlokaler eller villor och vi brukar säga så här: Vi bygger om, bygger till och bygger nytt – allt för att förverkliga dina byggdrömmar.

Jobba hos oss

Kontakta oss

GDPR och cookies

Nå oss

Fakturaadress

MVB Umeå AB
Lärlingsgatan 8
904 22 Umeå
faktura.umea@mvbab.se

Hitta hit

Producerad av CC Mediakonsult