Vi söker snickare med erfarenhet
– Vi ser gärna att du lockas av möjligheten av att påverka ditt eget arbete och vilja utvecklas

Snickare på Bjurbäcks Bygg
Rollen som snickare är väldigt varierande och vi ser gärna att du som söker har arbetat med byggservicearbeten tidigare. Arbetet ställer krav på ditt yrkeskunnande och för att våra kunder ska känna sig trygga och bekväma med oss, är det av stor vikt att du är professionell i ditt bemötande samt är förtroendeingivande och har ett serviceinriktat arbetssätt. Det är viktigt att du trivs med att jobba självständigt samt drivs av att vara delaktig i våra projekt.

Ditt arbete går naturligtvis ut på att utföra snickeriarbeten ute i våra projekt och du kommer att ibland jobba själv och ibland med flera andra i arbetslaget. Våra projekt varierar ofta i både omfattning och typer vilket innebär att du kommer att jobba med allt från nyproduktion av bostadshus till ut- och tillbyggnader av befintliga hus och ROT-uppdrag i våra kunders hem.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

 • Byggarbeten

  • Nyproduktion

  • Ut- och tillbyggnader

  • ROT-uppdrag

  • Materialbeställning

 • Kundkontakt

 • Samordning UE

Till den som söker: Till denna tjänst söker vi dig som är en person som har ordning och reda, som har arbetat i/med grupp tidigare och som inte är rädd för att hugga i där det krävs. Du är lösningsorienterad, engagerad och har god prioriterings- och samarbetsförmåga samt vana av att hantera fler olika arbetsuppgifter parallellt.

Arbetstid: Dagtid
Krav: B-körkort och yrkesbevis
Anställning: Tillsvidareanställning. Lön och tillträde efter överenskommelse.

Tycker du att det här är ett jobb som skulle passa dig är du välkommen med din ansökan till andreas@bjurbacks-bygg.se eller med hjälp av kontaktformuläret nedanför. Vid frågor, ring VD Andreas Perman på 070-343 29 36.

 

  Jobba hos oss

  Kontakta oss

  GDPR och cookies

  Hitta hit

  Norra Obbolavägen 112 A
  904 22 Umeå

  Nå oss

  Fakturaadress

  Bjurbäcks Bygg & Plåt Aktiebolag
  556537-4294
  Norra Obbolavägen 112 A
  904 22 Umeå
  e-faktura@bjurbacks-bygg.se

  Producerad av CC Mediakonsult