Vi byter namn och blir MVB

Bjurbäcks Bygg förvärvades i juni, och nu byter vi namn och blir MVB Umeå.

– Vi ser det som väldigt positivt att få vara en del av MVB-koncernen och det känns därför naturligt och i rätt tid att ta steget fullt ut och tydligt visa vår tillhörighet, säger Andreas Perman, vd för MVB Umeå (f.d. Bjurbäcks Bygg).

MVB har sedan i början av året verksamhet i Skellefteå. I juni i år utökades verksamheten i norra Sverige ytterligare genom 60 procent förvärv i Bjurbäcks Bygg. Nu tar det Umeå-baserade byggbolaget nästa steg och byter namn till MVB.

 — Andreas och Daniel har gjort ett fantastiskt arbete med att bygga upp byggverksamheten i Umeå. Med deras lokala kännedom och unika erfarenheter tillsammans med MVB:s styrka som koncern ser vi en stor potential att växa i regionen och bygga mer för fler. Genom namnbytet i Umeå blir vårt erbjudande till marknaden tydligare att vi är ett MVB, säger Jennie Åberg, vd MVB Nord.

MVB Umeå är tillsammans med MVB Skellefteå dotterbolag till MVB Nord, som i sin tur bildar MVB-koncernen tillsammans med MVB Syd i Skåne, MVB Väst i Västra Götalands län och MVB Öst i Stockholm. Koncernen har drygt 550 anställda och en omsättning som 2022 uppgick till ca 3 150 miljoner kronor. MVB är en del av familjeägda AB Gullringsbo Egendomar där bland annat även Svenska Hus, Wangeskog Hyrcenter och Anläggningsbolaget ingår.

För mer information om MVB se https://mvbab.se

För frågor och mer information kontakta

Andreas Perman
Vd, MVB Umeå (f.d. Bjurbäcks Bygg)
090 – 200 18 84
070 – 343 29 36
andreas.perman@mvbab.se

Jennie Åberg
Vd MVB Nord
070 – 300 35 58
jennie.aberg@mvbab.se

Jobba hos oss

Kontakta oss

GDPR och cookies

Nå oss

Fakturaadress

MVB Umeå AB
Lärlingsgatan 8
904 22 Umeå
faktura.umea@mvbab.se

Hitta hit

Producerad av CC Mediakonsult